Cautare

32140 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (3.79 secunde)
Sedinta Consiliului de Coordonare Judetean al PD Galati a avut loc in sala Teatrului Muzical „Nae Leonard” si i-a avut ca invitati pe presedintele formatiunii, Emil Boc, pe ministrul Integrarii, Anca Boagiu, si pe co-presedintele Aliantei D.A.
Consilierii judeteni s-au intilnit miercuri, in sedinta ordinara a Consiliului Judetului Galati, pentru a aproba o serie de hotariri care aparent nu prefigurau prea multe discutii pe marginea legalitatii sau amendamentelor depuse.
Consilierii judeteni s-au intilnit miercuri, in sedinta ordinara a Consiliului Judetului Galati, pentru a aproba o serie de hotariri care aparent nu prefigurau prea multe discutii pe marginea legalitatii sau amendamentelor depuse.
Consilierii judeteni s-au intilnit miercuri, in sedinta ordinara a Consiliului Judetului Galati, pentru a aproba o serie de hotariri care aparent nu prefigurau prea multe discutii pe marginea legalitatii sau amendamentelor depuse.
Magistratii Tribunalului Constanta au finalizat cercetarea judecatoreasca a tulceanului prins in flagrant, in timpul unei tentative de jaf armat. La ultimul termen desfasurat ieri la instanta constanteana, avocatul tulceanului a cerut judecatorilor condamnarea clientului sau la o pedeapsa cu suspendare.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Majoritatea bancilor au ridicat exorbitant dobânzile si comisioanele la creditele vechi. ... Acum si la nivel oficial, unele unitati bancare au recunoscut ca duc lipsa de clienti noi la împrumuturi, mai ales la cele ipotecare.
FARCAS, aparut in septembrie 2017 in colectia TREBUIE SA STII a Grupului Editorial Trei, a fost lansat joi, 14 iunie 2018, la Resita, in prezenta autorului.
Adrian Severin) Incepand cu primavara anului 2011 lumea a cunoscut un sir de revolte populare atestand divortul intre mase si elitele politice. Specifice acestor revolte sunt amploarea spatiului pe care il acopera (el include democratiile consolidate euro-atlantice) si durata lor in timp.
Indiferent cine a organizat puciul de la Ankara, ceea ce se intampla in prezent in Turcia poarta numele de terorism de stat â€" adica folosirea de catre autoritatea publica a fricii ca mijloc de guvernare.
Acestea sunt avantajele de care vor beneficia agentii economici sau locatarii care doresc sa se spele si sa se incalzeasca "ecologic", cu ajutorul sistemelor care utilizeaza surse alternative de energie si a caror achizitionare este subventionata de stat.
Mihai Dragomir, cel care a creat conceptul cardio mix in Romania, ne-a raspuns in exclusivitatea la cateva intrebari. ... - Esti promotorul fitness-ului in Romania, ai o viata intreaga dedicata starii de bine a oamenilor.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Dupa ce s-a declarat nemultumit de numirea democratului Silvian Ionescu in frunctea Prefecturii Capitalei - fapt care l-a determinat pe acesta din urma sa si demisioneze urgent din functie, Traian Basescu si-a completat el insusi staff-ul cu un personaj controversat:
ei trebuie sa aleaga Primarul General al Capitalei, primarii celor sase sectoare, 55 de consilieri generali si 166 de consilieri locali.
Primaria Craiova a permis fara temei legal schimbarea destinatiei acestor terenuri, din zone verzi in cvartale de locuinte. ... Municipalitatea nu-si mai face griji ca incalca legea cand permite defrisarea zonelor verzi ale orasului si ridicarea de imobile pe pamantul dezgolit, asa cum o facea pana mai ieri.
De atunci incoace, au trecut prin faze asemanatoare angajatii Raiffeisen, BRD, BCR si ai altor cateva banci mai putin importante. Istoricul acestor proteste ne demonstreaza ca majoritatea grevelor au avut la baza revendicari de natura financiara sau punerea in pericol a posturilor prin restructurare si disponibilizari colective.
Initiativa conducerii Ecosal de a-i invata pe galateni sa sorteze deseurile inainte de a le arunca la gunoi, nu a avut deocamdata succes in randul locuitorilor care beneficiaza de aceasta modalitate de selectare impusa de Uniunea Europeana.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
google-analytics.com